Arhitecții mișcărilor surprinzătoare (o cronică de Vali Todea)

Sarbătorita zilei, Daniela Maier

Pentru mișcarea săptămânală PMOB-istă s-au înscris de această dată opt inși, repartizați după cum urmează: Liviu Ciucă, Mihai Lăpușan, Florin Chertes și subsemnatul în echipa de culoare închisă, în timp ce pentru albi au evoluat David Maier, Radu Simu, Mihai Miclăuș și Dani Rus.

Am jucat patru meciuri antrenante, în care spectacolul nu a lipsit iar efortul a fost mai intens din partea unora decât în alte dăți datorită celor doi oameni în minus, fiind nevoie de energie suplimentară pentru compensarea jucătorului lipsă de fiecare parte. Echipa noastră a câștigat la general cu 4-1, în ultima dispută adversarii mobilizându-se mai bine de la început.

MVP-ul etapei a fost ales la unison Florin Chertes, cel care a fost decisiv în momente cheie, fiind însă pusă sub semnul întrebării prezența lui în apărare, unii spunând ca ar fi stat mai mult în ofsaid. Titlul a fost însă pe deplin meritat dar Flo nu a primit și trofeul, acesta fiind absent.

La repriza a treia am sărbătorit-o pe Daniela Maier, cea care a fost aleasă recent drept noul președinte al Ordinului Arhitecților din România – Filiala Transilvania. Surpriza noastră a încântat-o, iar noi ne-am bucurat alături de ea pentru această reușită.

Pe data viitoare!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
807 citiri

Leave a Reply