Memorialul Dorin Vingan, tenis în memoria unui mare suflet

În perioada 19-20 mai 2018 Winners Tennis Sports organizează Memorialul “Dorin Vingan”. Îmi aduc aminte cu plăcere de întîlnirile cu Dorin Vingan, cele în care nu vedeam mingea, pe teren (atît de bine juca) dar și de cele din afara terenului, cînd era la fel de plin de vervă și entuziasm.

Am găsit și un articol pe care l-am scris prin 2009 despre el, atunci cînd într-o transmisie directă realizată de către NCN el cîștiga finala de simplu în fața lui Cristian Iederean, după un meci maraton în care medicul de concurs a intrat de cîteva ori pentru a-i acorda asistență. Atunci, Vingan și profesorul Nicolae Constantea au cîștigat și turneul de dublu.

Acum, multi dintre prietenii si colegii lui Dorin Vingan sunt asteptati sa joace in grupe a cate patru echipe de dublu, impartite in doua categorii de varsta.

Informatii detaliate despre turneu se gasesc pe site-ul clubului la adresa: http://winners-tennis.ro/memorialul-dorin-vingan/, iar inscrieri se pot face prin email, la adresa boldor.lucian@yahoo.com sau telefonic la nr. 0745.35.1919 – dl. Lucian Boldor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.155 citiri

Leave a Reply