U-BT a învins Steaua în primul meci al semifinalei!

 

Foto Manases Sandor

Clujenii au început excelent seria din semifinale și s-au impus ieri, în Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, cu scorul de 89-79 împotriva Stelei CSM EximBank București. Partida a avut un început destul de echilibrat, U-BT reușind să se distanțeze la 3 puncte chiar înaintea terminarea primului sfert (24-21). În cel de-al doilea sfert, gazdele au continuat jocul bun și s-au distanțat la 10 puncte după prima jumătate a meciului (25-18).

Sfertul al treilea le-a aparținut oaspeților (15-25), cei care au reintrat în partidă datorită lui Fraseniuc și Runkauskas și bucureștenii au preluat conducerea pentru prima dată după aproape o jumătate de oră . Așadar, înaintea ultimului sfert oapeții conduceau cu un punct și puteau spera la o victorie chiar pe terenul favoritei principale la câștigarea campionatului. În ultimul sfert (26-15) Barro, Kromah, Rasic, Torok și Watson au evoluat aproape perfect și clujenii s-au distanțat, asigurându-le suporterilor U-BT un final liniștit de partidă.

Mihai Silvășan, antrenorul celor de la U-BT, a declarat că este fericit pentru această victorie, dar este sigur că Steaua va veni „de două ori mai motivată” în partida următoare. Al doilea meci al seriei se joacă mâine (luni) începând cu ora 20,00 în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
2.445 citiri

Leave a Reply