Next Level Basket Camp, primii absolvenți

Prima serie de la Next Level Basket Camp a absolvit cu bine. Aflat la debut, acest camp ce se desfășoară pe toată durata lunii iulie la Gilău este deja o mare reușită. 

Branko Cuic, într-un interviu consemnat pe pagina de facebook a evenimentului spunea că în prima serie au fost înscriși peste 100 de copii, ceea ce însemnă imens pentru o primă luare de contact cu Next Level Basket Camp.

Cu antrenori sîrbi experimentați, cu tehnicieni români la fel de implicați, cu entuziasmul participanți (sunt prezenți copii din toată țara), Next Level Basket Camp arată foarte bine și face foarte bine ceea ce face.

Ajunge să intrați pe pagina de facebook cu același nume și veți putea vedea acolo parte din activitățile desfășurate, plus o serie de declarații ale participanților despre felul în care sunt organizate lucrurile acolo.

Terenurile arată excelent, activitățile sunt diverse (nu doar strict bazate pe antrenamente), promovarea arată foarte bine, cu imagini de o acuratețe excelentă a materialelor filmate.

De luni va intra o nouă serie de copii în joc, vom reveni cu amănunte.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
748 citiri

Leave a Reply