Aegon Junior Open, în faza sferturilor de finală

Aegon Junior Cup atrage zilnic iubitori ai tenisului ce vor să vadă la lucru juniori talentați din țară și străinătate. La Winners Sports Club zilele sunt lungi și pline de un tenis de calitate practicat de către tineri entuziaști din peste 10 țări ale globului. Azi, începînd cu ora 09.00,  se vor desfășura meciurile din cadrul sferturilor de finală. 

Pe tabloul de simplu băieți bulgarul Konov, favoritul unu, continuă să rămînă în cursă, în timp ce favoritul 2, olandezul van Sambeek, a părăsit competiția eliminat fiind de un francez de origine româncă, Luca Constantin.

În primii 8 au mai rămas trei români, Popeangă, Manole și Ștefan Andrei, ultimul dintre ei cîștigînd ieri la mare luptă meciul său cu clujeanul Tămaș (jucător antrenat de către Bogdan Nițescu).

Pe tabloul fetelor avem mai multe jucătoare din România: Tudorache (favorita 1), Ciucă, Bărbulescu, Petric, Roșca, Captan și Constantin și doar o jucătoare din străinătate, rusoaica Khartsii.

Clujeanca Alexandra Petric (14 ani), care evoluează la Steaua, are de dată recentă un nou motiv de bucurie: a cîștigat, la Pitești, primul său punct WTA. Doar două jucătoare din lume în vîrstă de 14 ani au la această oră punct WTA, una dintre ele fiind așadar Alexandra Petric.

Terenurile de la Winners Sports Club sunt pregătite, la sfîrșitul zilei vom cunoaște semifinaliștii probelor de simplu.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
534 citiri

Leave a Reply