Futuresul de la București, bun pentru jucătorii români

Mihnea Turcu

La București se desfășoară în această săptămînă un futures cu premii de 15.000 de dolari (TCB Trophy), cu foarte mulți români la start. Deja s-au calificat în turul secund 5 dintre ei. 

Cei cinci sunt Borza, Luncanu, Bogdan Ionuț Apostol, Crăciun și Boitan.

La dublu lucrurile stau excelent, toate cele 8 cupluri calificate în turul secund fiind formate din jucători exclusiv din România, primele două perechi favorite fiind Jecan-Grigoriu și Frunză-Andrei Ștefan Apostol.

Printre jucătorii calificați la dublu se află doi clujeni, Mihnea Turcu și Alex Jecan.  Mihnea Turcu, el făcînd pereche cu Daniel Vasile. Cei doi au primit wild card iar acum vor juca împotriva primilor favoriți, Jecan și Grigoriu.

Mihnea Turcu s-a calificat și pe tabloul de simplu, unde a trecut trei tururi, în ultimul cîștigînd în fața lui Artemon Apostu Efremov (39 de ani, fost loc 310 mondial, cu 4 titluri Futures în palmares, la simplu, şi alte 8 titluri la dublu),  cunoscutul antrenor al mai multor jucătoare din România precum Elena Bogdan, Alexandra Cadanţu, Raluca Olaru, Cristina Ene, Elena Ruse, Ioana Ducu dar mai ales Irina Begu.

Experiența lui Mihnea Turcu la București va continua cu un alt meci pe care probabil nu îl va uita, cel care urmează, cu Adrian Ungur, în primul tur al probei de simplu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.281 citiri

Leave a Reply