Supervizați de către Gabriela Mărginean. Remarcatul ei, Chertes

Chertes a prins lotul mare după prestația de azi, cînd a fost declarat MVP. La meci a fost prezentă internaționala Gabriela Mărginean, care a fost de acord cu desemnarea lui drept cel mai bun jucător de pe teren. 

Am jucat o morișcă interminabilă, terminată totuși după o dispută verbală mai aprinsă dintre Tebu și Miclăuș, totul într-o limită rezonabilă (de cuvinte).

Pînă atunci, fiind 3 pe 3, ne-am rotit timp de cinci meciuri, contabilizînd la final victoriile individuale. A ieșit cîștigător Chertes, cel care a făcut parte de patru ori din echipa cîștigătoare (indiferent de coechipierii cu care a jucat). Bine, de pierdut a pierdut cînd a jucat cu mine coechipier, dar asta se mai întîmplă. Mie, de exemplu, mi s-a întîmplat de exact cinci ori azi.

Copilul Maier era cît pe ce să-i fure titlul, dar el a cîștigat doar 3 partide.

La joaca asta interminabilă am participat: Tebu, Miclăuș, Maier, Blag, Chertes și Rus.

La cafea, cînd a venit Daniela Maier, aceasta a calculat că ar fi trebuit să jucăm 40 de meciuri ca să epuizăm toate combinările alea de 6 luate cîte 5 (sau invers…), ceea ce probabil că ne-ar fi luat toată ziua de sîmbătă. Așa că bine că s-au certat Tebu cu Miclăuș, că altfel poate eram tot acolo.

La repriza a treia s-a discutat pe grupuri, pe secțiuni, fiecare făcîndu-și porția de cuvinte, chiar dacă nu întotdeauna acestea au fost și înțelese de cei care ascultau. Dar nu asta e important. Important e să participi, nu?

Ziua a fost și mai frumoasă pentru că am primit vizita acestei mari campioane, Gabriela Mărginean, care s-ar putea să ne onoreze cu prezența și pe teren, într-o bună zi, alături de noi. Adică alături de mine, că așa am stabilit, să îi scoatem baschetul din cap lui Chertes.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
434 citiri

Leave a Reply