Cel mai nou și modern showroom de design interior și exterior din Transilvania s-a deschis la Cluj-Napoca

Sute de persoane au luat parte, vineri, la Cluj-Napoca, la inaugurarea celui mai nou și modern showroom de design interior și exterior din Transilvania, CAAB Office & Home Design, unic reprezentant în România al celor mai renumite branduri de specialitate din lume.

Spațiul expozițional măsoară 1500 mp și e situat pe Calea Turzii nr. 287, într-o clădire cu un aer modern și aerisit. CAAB Office & Home Design găzduiește peste 10 firme producătoare sau importatoare de piatră, mobilier, parchet, tâmplarie, uși de interior, și acoperă o plajă economică și calitativă foarte largă, de la produse uzuale, dar tot din gama calitativă superioară, pâna la cele de lux, semnate Kamen Pazin, Bruno Zanetti, Antolini, sau Maer Charme.

La deschiderea oficială a showroom-ului, într-un cadru festiv, invitații au avut parte și de două momente artistice surpriză realizate cu sprijinul Scenei Urbane. Balerini ai Operei Maghiare, alături de absolvenți și studenți ai Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima” au pus în scenă, în aer liber, în fața clădirii și în zona depozitelor, două coregrafii integrate în context și în peisaj.

Am imaginat acest spațiu ca o oportunitate de a intra în contact direct cu materialele expuse, un spațiu generos, în amenajarea căruia s-au folosit materiale și tehnologii oferite spre vânzare. A fost apreciat ca unic în România nu doar din punct de vedere al suprafeței oferite, cât mai ales în ceea ce privește calitatea spațiilor dedicate fiecărui expozant. În amenajare am folosit materiale pe care le putem găsi în cataloagele și propunerile de amenajare. Pentru mine ca arhitect a fost o provocare, dar și o mare bucurie faptul că întâlnesc oameni care apreciază ceea ce noi concepem ca și arhitecți”, a spus Daniela Maier, arhitectul care a proiectat showroomul.

(articol scris de Rus Daniel)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.137 citiri

Leave a Reply