Editura Colorama propune un nou titlu

În cadrul colecției Cercul Literar de la Cluj (coordonator Emilia Poenaru Moldovan) va apărea un nou volum de proză.

Veronica Baciu este autoarea iar titlul volumului este “Timpul cel repede”. Prefața este  semnată de Emilia Poenaru Moldovan iar textul de pe coperta 4 este semnat Iulia Anamaria Ghidiu.

Veronica Baciu a primit Premiul al II-lea si Premiul Revistei “ Litere” în 2016 la Festivalul Național de Proză Scurtă Marin Preda.

Colorama – Casa de Editură  este un proiect al Roxer Grup . Având capacitatea de a edita și tipări in house cărți în tiraje mici și medii, Casa de editură Colorama se adresează celor care vor să publice în sistem ISBN și Descriere CIP fără a fi condiționați de tirajele offset. Roxer beneficiază de o experiență în domeniul tiparului digital de 19 ani, iar tehnologia folosită și echipamentele de tipar digital, marca XEROX® garantează un produs final de calitate ridicată.

Proiectul este gândit pentru a ușura munca unui autor – operațiunile de tehnoredactare, design, tipărire, finisaje, livrare se desfășoară în aceeași locație de către un personal specializat.

Planul editorial se află în dezvoltare constantă și vizează tipărirea de titluri din specializări diverse – Cercul Literar de la Cluj Poezie / Proză, Sport-Turism, Debut, Academica, Tehnik, Gastronomica.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.272 citiri

Leave a Reply