Lansarea CAAB Office&Home Design se anunță drept una spectaculoasă

La sfîrșitul acestei săptămîni se va inaugura pe Calea Turzii spațiul CAAB Office&Home Design, un loc ce poartă amprenta arhitectului Daniela Maier (Maier Studio), un proiect ce s-a materializat de o manieră spectaculoasă.

Showroomul CAAB Office&Home Design oferă un spațiu generos unor produse cu adevărat excepționale:  piatră, mobilier, parchet, tîmplarie, usi de interior ce vor acoperi o plajă calitativă foarte largă, de la produse uzuale, cunoscute peste tot în lume, pînă la produse de lux precum cele semnate Kamen, Bruno Zanetti, Antolini, sau Maer Charme.
Daniela Maier, despre acest proiect: “Pentru mine aceasta cladire este materializarea unui vis de cativa ani a proprietarului si, pe de alta parte, un prim pas important intr-o afacere care isi ia zborul. S-a achizitionat deja o noua fabrica, linii de productie, finisare, taiere blocuri, etc. M-am implicat cu drag in acest proiect, proprietarul fiindu-mi client de peste 10 ani. Materiale despre care doar auzisem la istoria arhitecturii mi-au devenit familiare si e o bucurie sincera de fiecare data cand o noua provocare, un nou proiect ma aduce in fata unor tehnologii si materiale de asemenea calitate. Posibilitatile de prelucrare pe care acest spatiu le ofera sunt o provocare pentru arhitecti si designeri”, a spus Daniela Maier.
La showroomul CAAB Office&Home Design, unic reprezentant in Romania al celor mai renumite branduri din lume dedicate amenajarilor interioare si exterioare, totul este accesibil: de la spatiul expozitional, pînă la varietatea de produse, de la clasicele granit, marmură sau calcar, la luxul oferit de editii limitate și modele personalizate de lastre din pietre semipretioase- agate, quartz, sau onix. Toate pot fi prelucrate la fata locului- de la simple taieri, la decupaje cu laser si waterjet. De asemenea, specialistii CAAB stau la dipozitia clientilor atat cu sfaturi si consultanta pentru selectia materialelor, cat si cu echipe pentru montaj si asistenta tehnica post montaj. In plus, showroomul are prevazute si doua incaperi special amenajate si dotate  pentru clienti, care pot veni insotiti de arhitectii si/sau designerii lor, sa vada materialele, sa faca planuri, sa isi stabileasca intalniri, sa aiba practic un birou “operational” temporar in incinta CAAB.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
732 citiri

Leave a Reply