U-Banca Transilvania întâlnește Panathinaikos Atena în meciul anului din Baschetul Românesc!

U-Banca Transilvania și Panathinaikos BC se înfruntă în Sala Sporturilor din Cluj Napoca, pe data de 23 septembrie, într-un meci demonstrativ spectacol organizat de Sports Festival.

Campioana Greciei, fostă câștigătoare a Euroligii și a Cupei Intercontinentale, vine la Cluj-Napoca cu MVP-ul Euroligii – Nick Calathes. Xavi Pasqual, tehnicianul grecilor,  a fost desemnat cel mai bun antrenor din ultimele două sezoane ale Ligii Naționale de baschet a Greciei. Elenii au un palmares de invidiat în Europa, cu 6 Euroligi câștigate, 36 de titluri de campioni, câștigători ai Cupei Greciei și ai Cupei Intercontinentale.

În 23 septembrie, la Cluj-Napoca, are loc Ziua „U”! Se lansează biletul „DublU” care dă acces la ambele evenimente la care participă „U”: meciul de fotbal dintre FC Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești care începe la ora 18, și, imediat după, meciul de baschet U-BT Cluj vs. Panathinaikos BC OBAP cu începere de la ora 20.

Biletul „DublU” este disponibil pe bilete.ro, la standul „U Cluj” din Iulius Mall Cluj-Napoca, la casa de bilete a Sălii Polivalente, și, în ziua meciurilor, la casele de bilete de la Cluj Arena.

 

 

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.705 citiri

Leave a Reply