Claudiu Ilea, lider autoritar al Campionatului organizat de Snooker Club Cluj

Campionatul organizat la cochetul Snooker Club Cluj continuă în ritm de metronom, ajungîndu-se la etapa a șaptea în acest week-end. Și de data aceasta s-a impus Claudiu Ilea, care are 6 reușite din 7 posibile și un avans de 750 de puncte față de principalul urmăritor, Dan Dumitraș.

De data aceasta Claudiu Ilea s-a impus în finală în fața concurentului său numărul unu, Dan Dumitraș, cu 4-0.

Din seria de etape preconizate au mai rămas trei, avansul luat de Claudiu Ilea putînd fi unul decisiv, dacă este să socotim că se acordă 300 de puncte pentru fiecare victorie de etapă.

Încă de la înfiinţare, Snooker Club Cluj şi-a dorit să contribuie constant şi consistent la dezvoltarea snookerului atât la nivel local, cât şi la nivel regional. Clubul a fost partener la unul dintre cele mai importante evenimente de snooker desfăşurate în ultimii ani în România, s-au iniţiat cursuri de snooker pentru amatori alături de Marius Ancuţa şi s-au organizat în fiecare an turnee în care jucătorii şi pasionaţii de snooker din Transilvania şi nu numai şi-au putut proba calităţile într-un mediu organizat şi profesionist.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
785 citiri

Leave a Reply