La 8 ani încă ai minte de copil…

Am sărbătorit 8 ani de pmob într-o manieră caracteristică nouă. Prima dată munca, apoi distracția…

Pînă cînd stau pe tușă, adică încă două sîmbete, am decis să merg totuși și să fac echipele iar apoi să fac pe antrenorul.

Ieri mi-au ieșit amîndouă, pentru că echipele au fost echilibrate foc (mărturie stă scorul, 3-2) iar partea cu antrenoratul, deși încă aștept licența, a întrunit sufragiile a cam 40 % dintre juctători. Procentajul l-a stricat Rus, care deși s-a aflat în echipa mea, se cam îndoia de calitățile mele, punînd mai degrabă pe seama întîmplării faptul că au cîștigat.

În sfîrșit, să vorbim despre protagoniști: într-o echipă au fost Lemnaru, Lăpușan, Ilea, Tebu și Miclăuș, în cealaltă Liviu, Olar, Silviu, Chertes și Rus.

Scorul a evoluat cam așa, pentru echipa a doua: 1-0, 1-1, 2-1, 3-1, 3-2, rezultat final.

În timpul jocurilor s-au remarcat, pe rînd, cam toți jucătorii, spunem asta cu mîna pe inimă. Fiecare dintre cei 10 de pe teren au muncit fantastic și nu au făcut economie de efort, asta chiar că n-am înțeles-o, avînd în vedere ă era nevoie de energie pentru repriza a treia, celebrul Ceaun PMOB pe care l-a găzduit familia Lăpușan.

Una peste alta, foarte bune evoluțiile celor 10, care pot primi, cu toții, nota 10. Bine, ăștia ai lui Ciucă un 10 plus, poate de aceea a și fost ales Silviu MVP, pentru că a făcut parte din echipa învingătoare.

La Ceaun Party a fost de vis. Glumele au fost prezente cam în fiecare minut din cele vreo 300 cîte am petrecut în grădina lui Lăpușan ( el și Rada, gazde perfecte).

Vedeta zilei a fost Arthur, pînă la un moment dat (că după aia ierarhiile nu s-au mai păstrat de nici o culoare). Ne-am bucurat cu toții că a acceptat invitația și că a povestit chestii foarte faine, amintiri din anii în care e evoluat pe teren alături de noi, și nu numai…

De fapt tema ceaunului chiar asta a fost, ca fiecare să povestim în două minute cîte o chestie legată de acești 8 ani. Și ne-a ieșit, din moment ce s-a rîs copios la fiecare intervenție a celor prezenți în jurul focului.

No, ce să mai zicem, a fost, a trecut.

Bine că ne putem întîlni și că ne putem ajuta unul pe altul atunci cînd viața se mai întoarce în profil, că de tot, cu spatele adică, n-o lăsăm să se întoarcă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
931 citiri

Leave a Reply