Ocolul Pământului în 90 de minute (o cronică scrisă de Rus Daniel)

Gulyasul la ceaun de săptămâna trecută a lasat urme în rândul jucătorilor din lotul PMOB, astfel că în această sâmbătă abia am reușit să încropim două echipe. Și am avut de muncit timp de o oră și jumătate, încât nici la poza de grup nu am mai reușit să stăm pe picioare.

Echipele le-am primit cu o seară înainte, iată și componența lor: Lăpușan, Lemnaru și Maier în echipa albă, în timp ce echipa neagră a fost formată din: Rus, Liviu, Tebu și Chertes.

Scorul general a fost 4-3 pentru cei în echipament de culoare neagră, dar gurile rele spun că, de fapt, scorul a fost 4-4, incluzând aici și un meci de la antrenamente. Cert este că s-a alergat atât de mult, poate cel mai mult din ultimii 3 ani, încât scorul chiar nu mai contează.

MVP-ul a fost ales din echipa învinșilor, Lăpușan, dar acest trofeu ar fi putut merge la toți cei trei din echipa respectivă, datorită dăruirii arătate pe teren. Nu le-a fost deloc ușor să tranziteze terenul și să facă ambele faze. Forță să facem poză cu decernarea trofeului nu am mai avut.

Cele două fotografii spun totul despre cât de mult s-a muncit pe teren.

Vremea a ținut cu noi, iar recuperarea am făcut-o pe terasa aceluiași loc știut de noi, printre cafele, sucuri și omlete.

Efort intens, cuvinte puține, ne vedem sâmbăta viitoare să vedem dacă ne mai ține 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
880 citiri

Leave a Reply