Relații jazzistice între acustic și vizual

Afiș realizat de Vlad Sulea

Cursul de Estetica Jazzului se reia joi, 25 octombrie, cu începere de la ora 19:00, la Academia de Muzică G. Dima din Cluj, str. I.C. Brătianu nr. 25, sala 11 (la parter în partea stângă).

Moderatorul Prof. univ. asoc. dr. Virgil Mihaiu, jazzolog şi fondatorul acestui curs, va aborda, de data aceasta tema “Relații jazzistice între acustic și vizual”.

Invitat special va fi prof. univ. dr. Florin Liviu Ștefan, personalitate marcantă în procesul de afirmare a școlii de pictură clujene pe plan mondial. Pe lângă notorietatea sa ca pictor, artist vizual și profesor la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca, acesta e implicat activ în configurarea unei vibrante vieți expoziționale în capitala transilvană, în calitate de lider al platformei Centrul de Interes și președinte al Fundației Culturale Intact. De-a lungul carierei sale, Florin Liviu Ștefan s-a afirmat și ca organizator de spectacole muzicale, inclusiv ediții ale Festivalului Jazz Napocensis realizate în colaborare cu filiala din Cluj a Institului Cultural Francez.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
469 citiri

Leave a Reply