Rezultate foarte bune la ciclism pentru Clubul Voința Cluj

Kiss Roland și Monanc Alin, locurile 1 și 3

Luna octombrie s-a arătat a fi una darnică în ceea ce privește rezultatele obținute de cicliștii de la Voința Cluj, sportivi antrenați de către președintele clubului, Gheorghe Căprar și de către Gheorghe Vasiliu. Clubul Voința își păstrează de ani buni politica de a dezvolta și de a promova cîteva sporturi: box, ciclism, orientare turistică, karate tradițional și tenis de masă. În toate aceste discipline Voința se remarcă an de an prin rezultate notabile.

Astfel, la Cupa Nationala de Trial , etapa 4, ce s-a desfăşurat la Reşita, în perioada  6 , 7 octombrie cicliștii de la C.S.Voinţa Cluj-Napoca s-au clasat pe podium:

  • Kiss Roland / categoria elite / locul 1
  • Monac Alinc / categoria elite / locul 3.

 

În cele 8 probe s-a sărit peste diferitele obstacole :paleți, role de cabluri, bușteni, dube, un adevărat circuit de forță, amenajat perfect în  Skatepark-ul din centrul orașului.  Aceasta este o disciplină sportivă, care n-a mai fost prezentă de ani buni în Reșița dar acum a revenit și a fost ”savurată” din plin de public.

Tot în această lună a avut loc CUPA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI  LA ŞOSEA / categoriile copii, cadeţi şi juniori, in perioada 13-14 octombrie 2018, la Miercurea Ciuc

Secţia de ciclism a clubului Voința Cluj-Napoca antrenată de  Căpraru Gheorghe şi de  Vasiliu Gheorghe a participat la ultimele două etape ale Cupei  Naţionale a României la ciclism, la probele de contratimp individual şi fond.

După cele 5 etape de cupă , la categoria juniori, David-Adrian Urs (Voinţa Cluj-Napoca) s-a clasat pe locul 2,  la doar 4 puncte diferenţă de sportivul Vasiloiu Valentin de la CS Conpet Ploieşti. Menţionăm că sportivul este component al Lotului Naţional de Juniori la Şosea şi va participa  în anul 2019 tot la categoria juniori.

În clasamentul general al Cupei Naţionale a României, la finalul celor 5 etape, rezultatele la categoria copii / masculin şi feminin, clubul Voința Cluj,  prin cei 12 copii care au participat, a obţinut rezultate notabile , adică 7 medalii, prin:

Locul 1: Ioana Pătrașcu, Ioana Oana;
Locul 2: Matei Butuc, Carol Popa, Sabina Petrescu;
Locul 3: Ştefan Tudoran, Ştefan Leu.

Sâmbătă, 13 octombrie a avut loc proba de contratimp individual unde sportivii clujeni au obținut patru locuri 1 prin Ioana Pătrașcu, Matei Butuc, Sabina Petrescu, Carol Popa, un loc 2 prin Ioana Oana și două locuri 3 prin Ștefan Tudoran și Matei Cucu, un  loc 6 prin Cătălin-Luca Câmpean, fiind primul concurs la care el a participat.

Duminică, 14 octombrie în cursa de fond, cicliștii clujeni au reușit să obțină trei locuri 1 prin Ioana Pătrașcu, Matei Butuc și Sabina Petrescu, două locuri 2 prin Ștefan Tudoran și Carol Popa, și două locuri 3 prin Ștefan Leu și Ioana Oana.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.322 citiri

Leave a Reply