Teodora Iacob & The White Notes, concert la Napoca 15

Joi, 29 noiembrie, la ora 20, pe Napoca 15, Teodora Iacob ne propune un concert interesant, într-o formulă scenică inaugurată în 2015, alături de White Notes.

Scriu de vreo 8 ani despre concertele Teodorei, de pe vremea cînd am văzut-o prima oară cîntînd, la Ceainăria La Port.

O știu cu ce ceva timp înainte de 2011, din vremea în care era un medic în devenire. Acum e medic-medic și totuși constatăm cu plăcere că nu și-a abandonat destinul muzical, încercînd și reușind să împace aceste două domenii.

Ne place că se înconjoară de muzicieni pricepuți, încă de la debutul său concertistic ansamblul fiind constituit din profesioniști.

De data aceasta cîntă alături de The White Notes, cu unii dintre memebrii trupei artista avînd colaborări constante.

Salutăm apariția în formulă a contrabasistului Raul David Lenart, un artist foarte activ cu care ne-am interesectat recent și la acțiunile Scenei Urbane.

Iată cine sunt artiștii ce vor urca pe scenă joi:

Teodora Iacob – este cantautoare, solistă vocală şi instrumentistă (chitară, chitară bas), care abordează stilurile – indie folk, blues, jazz si rock. Cu toate că muzica îi oferă o stare de bine, uneori este destul de greu să o împace cu munca ei de zi cu zi, fiind medic specialist în Cluj-Napoca. Până în prezent are lansate 2 albume: primul “Efecte speciale” pe care compune muzică pe versuri de Dinu Olărașu, Tudor Runcanu şi Adrian Ivanițchi, iar al doilea “Efecte Secundare” care este de fapt primul album re-orchestrat în variantă simfonică alături de o orchestră de cameră.
Rareș Munthiu – a început studiul viorii la vârsta de 7 ani și este absolvent al Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Pe lângă studiul mzicii clasice, a cochetat și cu jazzul, activând în formația ”The Jazz Basement”, cu care a obținut Premiul pt Compoziție și Aranjament la Festivalul de Jazz de la Sibiu. În prezent, este concert maestru al Orchestrei Operei Române din Cluj.

Raul David Lenart – actualmente contrabassist angajat al Orchestrei Operei Romane din Cluj, abordează cu lejeritate orice stil musical datorită implicarii lui în multiple proiecte musicale atât în ţară cât şi în străinătate.

Răzvan Rotiș – Până în prezent, Răzvan se poate lauda atât cu numeroase premii olimpice câştigate la secţiunea percuţie în timpul liceului, cât şi cu o bogata experientă muzicală acumulată în perioada în care a studiat la Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, având o intensă activitate ca tobosar în diferite trupe de renume naţional.

Prin această formulă care a luat nastere in 2015, artiștii experimentează un nou ”sound” pe care ei vor sa-l redea pieselor de pe albumul ”Efecte Speciale”, unde efectele sonore create se succedă în momente psihedelice uluitoare.

* Preţul unui bilet este de 30 lei

Informaţii şi rezervări:
Napoca 15
Str. Napoca Nr.15, Cluj-Napoca, România.
Office: 0264-439043
Rezervări: 0737-300300, 0730083883
Email: contact@napoca15.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.225 citiri

Leave a Reply