La mulți ani, România, la mulți ani Daniel Rus!

 

 Cronica de azi este scrisă de un new-entry, dr. Dragoș Vălean, cel ce pare a fi cu noi de un secol, ca să rămînem în peisajul zilei… Iar cronica lui e scrisă cu har și chef și umor, ceea ce îl va impune, încă de la debut. De asta suntem siguri. Cum siguri suntem că și cel poreclit Țiriac (Daniel Rus) se va bucura cînd va vedea cîtă atenție i s-a acordat azi, cînd a fost atît de amabil și a plătit masa. Felicitări, la mai mare! Iar acum, cronica lui Vălean:

“V-as putea spune ca a fost o dimineata calduroasa, ca s-a jucat in dorul lelii si ca ei, nu noi, si-au dorit mai mult victoria. As putea continua insinuand ca Ovidiu Blag a stat la pomana si a ratat cu rigurozitate din pozitii ce i-ar face invidiosi si pe autorii Kamasutrei, ca Florin a pierdut dupa cinci minute batalia cu kilogramele, ca Lapusan a fost mai calm ca Iohannis in concediu la Miami sau ca  cea mai mare reusita a lui Tebu a fost un cos de la mica distanta marcat in pauza dintre meciurile doi si trei.

N-ar fi corect daca nu am mentiona in context ca pentru Silviu inelele s-au dovedit ingrozitor de stramte,  motiv pentru care a preferat sa alerge, nu sa dea de la distanta, ca Alex a fost activ si eficient ca un iaurt Danone baut pe stomacul gol, sau ca Vali ne-a facut sa intelegem din nou ca el ar putea face spectacol la orice sectie, doar sa aiba sigla U pe maieu. Nu-l uitam pe Radu,  cel care s-a prezentat echipat neregulamentar, cu plete si barba, ceea ce s-a vazut in jocul sau, masculin pe alocuri. In fine, Dochi, adica eu, am jucat mai ceva ca un finalist de la Dansez pentru tine.

As putea sa va spun toate astea, dar n-am s-o fac, pentru ca v-as minti.

Marii absenti au fost Miclaus, asta s-a vazut usor, pentru ca a fost un meci spectaculos, si Liviu, pentru ca s-a vorbit putin si s-a jucat  mult.

Poza de grup cu Tricolorul, asta a fost cea mai mare realizare pe ziua de astazi, veti recunoaste.

Finalul a fost apoteotic, nea Ion (Rus Daniel) a dat dezlegare la peste si acuarela la borcan, toata lumea apreciind  efortul sau material si, de ce nu, si spiritual. S-a scandat Romania Vivat, am urmarit cu pasiune Defilarea, am simtit, intr-un cuvant, româneste.

LA MULTI ANI, TARA MEA!” (o cronică semnată Dragoș Vălean)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
475 citiri

Leave a Reply