Sports Festival și Universitatea Cluj vor aduce în anul centenarului o echipă de calibru la Cluj-Napoca!

Sports Festival continuă parteneriatul cu F.C. Universitatea Cluj început în prima ediție a evenimentului. Colaborarea va fi însă dusă la un alt nivel în 2019 printr-un meci spectacol care va marca Centenarul Universității Cluj. 

În ceea ce privește managementul lui U Cluj a fost creat Calendarul U100 – care reprezintă o multitudine de evenimente sportive pe care clubul le pregătește pe tot parcursul anului 2019 pentru a celebra 100 de ani de istorie în alb și negru.

Organizatorii vor aduce la Cluj-Napoca în anul centenarului, pe Cluj Arena, în luna iulie, o echipă de calibru pentru o partidă aniversară împotriva Universității Cluj.

Sports Festival a adus la Cluj-Napoca în acest an Legendele Barcelonei care s-au înfruntat cu Generația de Aur a fotbalului românesc, într-un meci spectacol, iar „studenții” așteaptă o nouă partidă extraordinară contra unei echipe mari.

Clubul de fotbal al Universității Cluj a luat naștere în anul 1919, primul președinte fiind Academicianul dr. Iuliu Hațieganu. În 2016 universitarii au pornit pe un nou drum, echipa având în acest moment aproximativ 1200 de membri cotizanți.

Colaborarea cu Sports Festival ne onorează. Partida se va înscrie în calendarul U100, o suită de evenimente pe care clubul nostru le pregătește pe tot parcursul anului 2019 pentru a celebra 100 de ani de istorie în alb și negru, 100 de ani de poveste pe care familia “U” îi sărbătorește anul viitor. Partenerii de la Sports Festival au demonstrat deja că pot organiza evenimente la cel mai înalt nivel. Ne dorim ca în 2019 să aducem la Cluj-Napoca un adversar cu nume, pentru a oferi comunității locale, suporterilor noștri, un adevărat spectacol sportiv de care să ne bucurăm împreună. Cei care iubesc “U” merită un eveniment dedicat Centenarului pe măsura dragostei lor pentru această echipă”, a declarat peședintele FC Universitatea Cluj, Radu Constantea.

Încă de la prima ediție a festivalului facem echipă bună cu FC Universitatea Cluj, iar lucrurile nu se vor opri în anul Centenarului U. Noi vedem acest parteneriat de lungă durată pentru că ne unesc valori comune, privim înspre un viitor în care sportul în general crește. Împreună muncim pentru dezvoltarea industriei și educarea publicului. Atât pentru noi, Sports Festival, cât și pentru U Cluj, fiecare meci e o sărbătoare și are potențial de show, entertainent, fun, mai ales în anul Centenarului U! ” declară Mirel Alexa, Director Executiv Sports Festival

Obiectivul major al Universității Cluj este promovarea în Liga Întâi chiar de anul Centenarului.

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
688 citiri

Leave a Reply