Xerox aniversează 50 de ani de prezență în România. Roxer Grup este Xerox Premium Partner din 1994

În piața din România compania s-a lansat în 1968 sub denumirea Rank Xerox. Trecuseră peste 60 de ani de cînd apăruse pe piață compania mamă. Primul sediu a fost în incinta Hotelului Capșa din București, unde exista un singur echipament și doi angajați români.

 

 Anii 80 au venit cu o mulțime de premiere pentru industria imprimării din România, iar una dintre ele a fost lansarea primului fax din țara noastră! Xerox a adus pe piața locală modelul Telecopier TC400, care trimitea o pagină în aproximativ 4-6 minute, o adevărată revoluție în materie.
 În 1990 s-au lansat în România primele echipamente color iar in 1997  Xerox a fost prima companie din industrie care a început să promoveze serviciile de management al documentelor, segment pe care Xerox e lider global la ora actuală.
În 2012  a fost lansat Xerox Partner Print Services, un program dedicat firmelor mici și mijlocii, prin care se pot bucura de aceleași beneficii ca marile companii: acces la tehnologii performante fără investiții majore, suport tehnic permanent, sisteme complexe de control și securizare a datelor și productivitate sporită. Totul prin intermediul rețelei  de parteneri din întreaga țară.

Anul 2017 a fost un an cu adevărat istoric pentru subsidiarele Xerox din întreaga lume, deoarece a marcat cea mai mare lansare de produse din istoria companiei.  Astfel, Xerox România a adus pe piață 29 de imprimante și echipamente multifuncționale cu tehnologia ConnectKey încorporată. Toate acestea beneficiază de funcții de mobilitate simple și sigure, conectivitate în cloud și acces la funcții de creștere a productivității, precum și aplicații.

Pentru Transilvania partenerul Xerox este Roxer Grup.
Înfiinţată în anul 1994 ca partener al companiei Xerox în judeţul Cluj, Roxer Grup este acum Xerox Premium Partner în 6 judeţe : Cluj, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Satu Mare şi Maramureş.
Datele de contact le găsiți aici. 
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
556 citiri

Leave a Reply