Colorama are un site nou-nouț

Noul site Colorama a fost lansat azi și arată foarte bine. Preocuparea de a trece la un nou look s-a văzut astfel materializată și are toate șansele de a fi de bun augur pentru toată lumea. 

Puteți intra așdar pe site-ul Colorama pentru a descoperi și voi uneltele care să vă înlesnească navigarea, comunicarea și interacțiunea cu specialiștii de acolo. Practic puteți să plasați comenzile voastre on-line într-un mod cît se poate de simplu și rapid.

Remarcăm și locul marcat pentru Editura Colorama, un segment care se îmbogățește lună de lună grație preocupărilor pentru editarea cărții, suprizele plăcute din acest domeniu continuînd și în 2019.

Colorama este primul centru din Transilvania de management total al documentelor şi oferă clienţilor  servicii profesionale la înalte standarde de calitate ale tiparului digital, în orice tiraje şi în cele mai scurte termene de execuţie, datorită experienţei echipei de producţie, dar şi a tehnologiei de print de ultimă generaţie.

Serviciile includ tipar digital alb/negru şi color, pe diferite tipuri de cartoane şi hârtii – cu dimensiuni de: A4, A3, A3+, până la format maxim de A0+. Colorama utilizează încă de la înfiinţare – anul 1999 – echipamente de înaltă productivitate, marca XEROX®.

Copy Center COLORAMA® este o divizie de productie a Roxer Grup SA, grup din care fac parte Roxer – Xerox Platinum PartnerZebra Catering ClujSnooker Club Cluj şi Editura Colorama.

Editura Colorama este un proiect al Colorama/Roxer Grup care se vrea o alternativă la sistemul editorial actual. Având capacitatea de a edita și tipări in house cărți în tiraje mici și medii, Casa de Editură Colorama se adresează celor care vor să publice în sistem ISBN și Descriere CIP fără a fi condiționați de tirajele offset.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
535 citiri

Leave a Reply