Continuăm numărătoarea: au mai rămas patru urmăritoare pentru Simona Halep

Anastasia Pavlyuchenkova (locul 44) a produs încă o surpriză la Australian Open într-o zi plină de rezultate neașteptate: rusoaica a trecut de una dintre favorite, de Sloane Stephens (locul 5). 

Anastasia a cîștigat cu 6-7, 6-3, 6-3, întorcînd de la set și 0-2 într-un meci în care a jucat foarte agresiv pe toată durata lui. Ea a urcat deja 12 locuri în clasamentul WTA, pînă pe 32.

Cu această victorie rusoaica a reușit să se califice în sferturile de finală de la Australian Open, acolo unde o va întîlni pe Collins (cea care a eliminat-o pe Kerber).

Pe noi cel mai mult ne interesează faptul că dintre cele 10 posibile candidate la locul pe care-l ocupă la ora aceasta Simona Halep au rămas doar 4 în cursă: Osaka, Svitolina, Pliskova și Kvitova.

Dar așa cum am mai spus-o, important e ce se întîmplă în meciurile Simonei iar în această noapte probabil mulți români vor încerca să rămînă conectați live la meciul acesteia cu Serena Williams, partidă pe care cine o cîștigă se califică în sferturile de finală.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
400 citiri

Leave a Reply