Meciul sezonului, eternul derby dintre U Banca Transilvania și CSU Sibiu

Foto: Manases Sandor (www.u-bt.ro)

Sîmbătă, 12 ianuarie, de la ora 17.3o, în Polivalenta din Cluj are loc derby-ul dintre Universitatea Banca Transilvania și CSU Sibiu, meci contînd pentru etapa 14 a Ligii Naționale de Baschet, Grupa A. Angajarea la acest meci o va face fostul component al echipei clujene, Zoran Krstanovic. 

 

Se întîlnesc cele mai bune echipe din clasament, Sibiul avînd 11-2 raportul victorii-înfrîngeri în timp ce Clujul are 10-3.

Meciul a fost prefațat în cadrul unei conferințe de presă în cadrul căreia antrenorul clujean Mihai Silvășan a declarat: 

”Jucăm cu Sibiul, o echipă foarte puternică în acest sezon, ca de altfel în ultimii 2-3 ani. Este un derby al baschetului românesc, joacă primele două clasate la această oră și încărcătura va fi mare. Ei sunt o echipă foarte atletică, foarte puternică din punct de vedere fizic, în primul rând pentru asta trebuie să fim pregătiți, va fi nevoie să dăm tot ce e mai bun din noi pentru a reuși să câștigăm. Bineînțeles, obiectivul nostru este să câștigăm, personal nu mă interesează diferența de puncte, nu urmăresc să învingem la minim 12 puncte ca să terminăm această primă parte a campionatului pe primul loc. E important să câștigăm și atât. Încărcătura va fi mare din multe puncte de vedere, însă eu am încredere în echipa mea, în jucătorii pe care îi avem și cred că vom face un meci bun. Sibiul are fani loiali, care îi însoțesc peste tot, îi așteptăm pe fanii noștri să vină în număr cât mai mare la meci, din ce țin minte la ultimul meci cu ei am avut 5.400 de spectatori, așteptăm cel puțin la fel de mulți și la acest joc. Avem nevoie de ei să ne susțină și să ne împingă de la spate pentru a reuși victor

 

Biletele pentru partida U-Banca Transilvania – BC CSU Sibiu se pot achiziționa:

  • online pe www.bilete.ro
  • de la casieria BTarena, deschisă azi în intervalul 12.00-20.00 și sâmbătă între 10.00-18.00
  • de la orice punct de lucru deschis în rețelele Inmedio, Germanos, Poșta Română
  • de la casa de bilete a Operei Naționale Române din Cluj-Napoca

Elevii și studenții beneficiază de 50% reducere din prețul biletului la casieria BTarena.

Partida este difuzată pe DIGISPORT și la Radio România Cluj.

Un punct de atracție suplimentar îl constituie prezența la meci a lui Zoran Krstanovic, cel care va face angajarea de la începutul partidei. Acesta a declarat, în legătură cu acest subiect (citat de www.u-bt.ro):

“Mă simt extraordinar să revin aici! În toată perioada petrecută la acest club, Clujul a devenit a doua casă pentru mine și sunt întotdeauna bucuros să mă întorc! Am întâlnit o mulțime de oameni frumoși aici și am rămas cu prieteni pe viață. Îmi aduc aminte cu bucurie de toate succesele la care am muncit împreună și sunt bucuros că U-BT este unde este acum. Sunt fericit să pot participa împreună cu familia mea la un derby precum cel cu Sibiul. Inima mea va bate întotdeauna în alb și negru! Haide U și La Mulți Ani U!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
854 citiri

Leave a Reply