Premieră absolută: Mihai Lăpușan a ieșit la rampă. Dar nu la baschet, cum v-ați obișnuit, ci ca autor al cronicii de azi

Buna ziua oameni buni. Ca daca nu e buna, e rea. Ca in fiecare sambata, la orele 8.30 trecute de fix, ne-am reunit in “casa” noastra, Ghibu Arena.
Antrenorul, managerul, seful Ovidiu Blag ne-a impartit in 2 echipe mai mult decat echilibrate. Echipa alba : David, Miclaus, Ilea, Tebu si subsemnatul .

Echipa neagra 😂😂😂: Ciuca,  Chertes, Magdas, Dani, Blag.
Despre joc sunt multe de spus si in acelasi timp puține, dar sa spunem doar ca ne-au scos baschetul din cap.David : a aleargat si nu prea; a marcat bine de afara, dar inca avem de lucru la capitolul incredere; clar e de perspectiva a’ nost.Miclaus : muncitor; se apara bine, patrunde in stilul propriu-personal foarte bine; mana sigura sub panou.

Ilea : alearga mult; el a fost azi creierul nostru, conducandu-ne bine, dar ei au fost mai buni decat noi.

Tebu : de departe muntele din aparare si din atac; stalpul de baza al echipei, indiferent in care echipa joaca; este omul care “incarca” de ceva vreme si acum a ajuns la un nivel fizic de invidiat; sambata de sambata vedem un progres in jocul lui; asteptam cu nerabdare “descarcarea” (revenim cu detalii).

Lapusan : azi am fost praf si pulbere; am crezut ca pot mai mult, dar nu a fost sa fie; creierul dadea comanda, dar picioarele si plamanii nu au ascultat; avem si zile mai putin reusite cu totii, mie insa mi s-au strans multe zile proaste intr-una singura; asta este.

INVINGATORII 👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Ciuca : nu ca mi-e drag si-l laud, dar omu’ asta nu are plamani; alearga, ataca, se apara, face de toate; motoreta turbo a grupului nostru este Ciuca 👍👍👍.

Chertes : turnul de control al lor; impinge vagoane, te da la o parte, isi face loc , si … ori iti face 432176 de recuperari ori ti-o da de afara. Și, cîteodată, ambele. Bravo!

Magdas : singurul component al lotului care are nevoie de rovinieta sa vina la baschet, este copia fidela (la joc) a lui Chertes (mai putin aruncarile de 3 😁); cum l-ai scapat din ochi, te arde; recupereaza, alearga, se apara, si marcheaza de sub panou cam tot ce prinde.

Dani : shooter-ul echipei; arata pe teren de parca nu are chef, dar cand l-ai neglijat … problem, te nenoroceste; apararea esTe excelenta, azi literalmente a stat lipit de Lapusan, nelasandu-l sa-si faca jocul.

Blag : unii cara pianul, altii canta la pian, dar numai unul “compune simfonii”; creierul grupului este Blag; ne organizeaza, ne imparte, ne face sa ne simtim intr-adevar o familie. Respecte, maestre.

Repriza de cafea a fost clasica. Cafea, apa, suc, mancare si voie buna. Silviu a venit mai tarziu(a avut o noapte furtunoasa, muncind bineinteles), dar a achitat nota. Asa face sarbatoritul.

La multi ani Silviu si sa ai parte de sanatate grava.

Ne vedem, ne auzim si ne distram data viitoare. Doamnele ajuta.

(o cronică de Mihai Lăpușan)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
285 citiri

Leave a Reply