Prezență feminină consistentă la baschetul nostru tradițional

Noul an a început pentru mișcarea noastră cu un debut feminin pe teren. Raluca Ordean, fostă jucătoare profesionistă s-a alăturat trupei și a avut o prezență și o evoluție unanim apreciate. 

De altfel a fost declarată și MVP-ul meciurilor, patru la număr.

Distribuțiile au fost următoarele:

-la albi: Lăpușan, Liviu, Blag, dr. Marian și Chertes

-la negri: Lemnarul, Raluca, Silviu, Tebu și Ilea

Scorul final a fost 2-2, după ce noi am condus cu 1-0 și 2-1. Echilibrul a fost cuvîntul de ordine al zilei, echilibru în joc și în exprimările “literare” din timpul lui. La masă s-a chiar glumit pe subiect concluzionîndu-se că Raluca merita din toate punctele de vedere MVP-ul, pentru că nu a înjurat niciodată în timpul jocului.

La jocul propriu-zis s-au remarcat de departe (alături de MVP) Lăpușan și Liviu, de la noi plus Silviu și Lemnaru de la ei.

Domnul doctor ce ni s-a alăturat pentru a doua oară în cariera sa n-a jucat rău deloc avînd în vedere fizicul său impozant, ba dimpotrivă, a reușit cele mai spectaculoase momente ale zilei, reușind două capace minunate.

S-a jucat într-un ritm peste ce știm noi juca, acest lucru punîndu-și la final amprenta pe unii dintre combatanți, care căutau robinetul cu apă…

Finalul îl știți, cu masa de rigoare, unde s-a făcut un rezumat al zilei dar și un plan pentru săptămîna viitoare…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
411 citiri

Leave a Reply