„Remontada” începutului de an!

     Nu știu cum schimbă oamenii ăștia regulile din mers, dar după 6 luni de absenţă (vorba lui Blag… de fapt eu lipsisem 3 săptămâni), sorții au decis ca eu să fiu făuritorul de cronică, deși nu am fost printre cei mai buni jucători de pe teren. În urmă cu o lună, cel care ‘trebuia’ să scrie rezumatul era MVP-ul partidei, dar NU, s-a schimbat schimbarea, așa că v-ați ales cu mine.

Bun… echipele au fost următoarele: Blag, Liviu, Silviu, Florin și subsemnatul, iar de cealaltă parte au fost Ovi Tebu, Lăpușan, Rus, Miclăuș și Radu Simu. Mentorul echipei, Ovidiu Blag, i-a îndrumat înainte de meci pe Silviu şi pe Liviu, conducătorii noștri de joc ai. Ultimii doi au respectat ca la carte planul de bătaie, iar echipa noastră a făcut 2-0 la meciuri foarte repede. Nimic nu anunța nebunia care a urmat… Cu Lăpușan și Simu la coordonare, ‘oaspeții’ au revenit și au egalat la 2. Am început tare decisivul și conduceam cu 9-1 dupa 5 minute. De acolo tactica noastră s-a rupt și am intrat în jocul adversarilor: cu multe faulturi și întreruperi. Eu și colegii mei am avut 3-4 șanse de a închide partida, dar nu am putut fructifica oportunitățile create, așa ca duelul a intrat în prelungiri. Deși nu era în cea mai bună formă a carierei, Lăpușan a reușit să-și mobilizeze echipa și ne-au învins la limită după ‘5 reprize de prelungiri’.

DA! Ne-au întors de la 2-0 și 9-1 în decisiv… ‘c-așa-i în tenis’ 😞 La masă știți cum a fost, nu mai intru în detalii: cu Liverpool în centrul atenției. Week-end fain! 🙂 Aaa… încă ceva, Rus a fost ales, în unanimitate, omul meciului. Aveți aici și dovada foto!

Alexandru Magdaș
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
525 citiri

Leave a Reply