Simona Halep s-a oprit în optimi la Australian Open. Șanse la primul loc mai sunt însă

 Simona Halep a pierdut azi în optimile de la Australian Open în fața Serenei Williams, un meci în care jucătoarea noastră a încercat totul pentru a-și apropia victoria. 

După un început perfect al Serenei, care și-a adjudecat ușor primul set, Simona a reintrat foarte bine în partidă. A reușit să cîștige setul secund și a avut o imensă șansă de a face break în decisiv, atunci cînd conducea cu 3-2. Probabil că o desprindere atunci, urmată de serviciul propriu, ar fi reușit să producă rezultatul pe care îl așteptam cu sufletul la gură.

Partida a fost cîștigată de Serena Williams cu 6-1, 4-6, 6-4 și acum, pentru ca Simona să-și păstreze primul loc în WTA ea rămîne la jocul rezultatelor. Care joc ar fi cam așa:

Naomi Osaka şi Petra Kvitova sunt cele mai periculoase urmăritoare. Dacă ajung în semifinale o depășesc pe Simona. Osaka are meci în sferturi cu Svitolina iar Kvitova cu Barty.

-Elina Svitolina şi Karolina Pliskova o depășesc pe Simona doar dacă ajung în finală. Pînă acolo, în sferturi, Pliskova o să joace cu Serena Williams iar Svitolina cu Osaka.

Jocul perfect al rezultatelor ar fi

Svitolina-Osaka victorie pentru Svitolina dar apoi aceasta să piardă în semifinale (ceea ce se poate întîmpla, pentru că ar urma să joace cu Serena-cea care să presupunem că ar trece de Pliskova)

Barty-Kvitova victorie pentru Barty.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.004 citiri

Leave a Reply