Sorții au decis (o cronică de Florin Chertes)

Cronica de azi este scrisă de Florin Chertes, aflat pentru a doua oară în această onorantă postură. Vă las să citiți rîndurile lui, o relatare fidelă și concisă a multelor evenimente care au avut loc de fapt într-un timp relativ scurt: 

Pentru că am tras bațul scurt,  conform regulii stabilite acum 2-3 saptamani,  am dobandit dreptul de a va spune povestea de sambata aceasta a P.M.O.B.-istilor.

Asadar pe parchetul salii de la Ghibu ne-am intalnit 9 flacai gata de lupta sub panou, impartiti in doua echipe conform listei facute cu o seara inainte de directorul tehnic si anume echipa cu maieuri neagre alcatuita din Ciuca, Florin, Dani si Alex  si echipa cu maieuri albe alcatuita din Tebu, Miclaus, Radu, Ilea si Madalin.

Echipele fiind facute,  ne-am apucat de treaba, primul meci fiind castigat de echipa in negru, fara prea mari probleme, in timp ce  urmatoarele doua meciuri au fost adjudecate de echipa imbracata in alb, dupa mare lupta.

Condusi cu scorul de 2-1 si avand si un om mai putin pe teren “echipa neagra” schimba tactica jucand mai rapid si pe contratac si reusete sa castige in cele din urma cu scorul de 3-2, victorie recunoscuta cu fair-play si de catre adversari .

Pe parcursul meciului au fost si cateva discutii un pic mai aprinse intre Ciuca si Miclaus in ceea ce priveste un aut, discutii care au continuat si la vestiar si care nu s-au lamurit nici pana azi. Printre remarcatii zilei l-as mentiona de la invingatori  pe Alex care a luat si titlul de MVP, pentru precizia aruncarior de la semidistanta, pe Ciuca care a marcat in momentele cheie al meciului si pentru crizele de nervi care au creat o atmosfera incendiara iar de la invinsi pe Radu, care a avut un joc bun sub panou si pentru aruncarea de la mare, mare distanta cu care au castigat jocul trei, precum si pe Tebu care a marcat de multe ori de la distanta.

Dupa joc a urmat nelipsita masa de la 4 Champions unde am urmarit finala de la Australian Open si am cautat verigheta lui Tebu. El a fost totusi vedeta zilei, pentru că  dupa ce si-a gasit verigheta si-a pierdut hanoracul iar dupa ce si-a gasit hanoracul… a castigat Osaka turneul de la Australian Open.

In concluzie a fost o zi reusita in care desi mai sus vorbeam despre invinsi si invingatori eu cred ca am iesit cu totii invingatori deoarece am reusit sa mai bifam o zi de sambata in care am facut miscare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
286 citiri

Leave a Reply