U Banca Transilvania joacă duminică un meci tare, cu CSM CSU Oradea

Foto: Manases Sandor (imagine din meciul de la Oradea).

Meciurile cu Oradea atrag mereu, ca un magnet. Așa se așteaptă să fie și duminică, de la ora 18.00, atunci cînd se va da startul meciului din cadrul etapei a 13-a, penultima din grupa valorică A. 

Antrenorul clujean, Mihai Silvășan, a declarat azi (citat de site-ul www.u-bt.ro):

“CSM Oradea, o echipă puternică, una dintre contracandidatele noastre la titlul de campioni naționali. Va fi un meci foarte intens, un meci care nu are nevoie de motivație în plus, e evident că s-a creat în timp o rivalitate între cele două echipe și, cu siguranță, toată lumea își va dori victoria. Fiecare jucător își dorește să joace în astfel de meciuri, fiecare jucător va da tot ce e mai bun în el în astfel de meciuri. Problemele de efectiv sunt aceleași, Vlad Moldoveanu, după cum se știe, va lipsi o bună perioadă de timp, pe el nu cred că ne vom mai baza sezonul acesta, Darrin Dorsey are chiar astăzi un ultim control la picior, la bicepsul femural, el a avut o mică întindere și nu am vrut să forțăm o ruptură sau ceva mai grav. Sperăm să fie apt, să intre la antrenamente de astăzi și la ora jocului să îș putem folosi cât de cât. El nu s-a antrenat de două săptămâni, probabil că nivelul lui fizic nu va fi cel mai înalt, însă orice ajutor este bine venit și sper să îl putem folosi”.

Înaintea acestui meci U BT se află pe locul 2 cu 9 victorii și 3 înfrîngeri iar Oradea pe locul 4 cu 8 victorii și 4 înfrîngeri.

Clujenii se află la un sigur pas în spatele celor de la CSU Sibiu, formație pe care o vor întîlni în ultima etapă a grupei A, în Polivalenta din Cluj.

Oradea are progrmat ultimul meci tot acasă, cu Piteștiul.

După aceste jocuri se va trece la faza următoare, în Grupa Roșie, cu primele 6 formații clasate la finele Grupei A. În Grupa Roșie se va intra cu punctele acumulate în Grupa A. Programul meciurilor se va stabili pe baza Tabelei Berger cu șase poziții (cele rezultate în urma clasamentului final din Grupa A, locurile 1-6.).

Grupa Roșie va debuta pe 19 ianuarie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
310 citiri

Leave a Reply