Gelu Cosma va fi la Cluj săptămîna viitoare, pentru consultații

Kinetoterapeutul Gelu Cosma, general manager la Kinetic Sport & Medicine, va fi prezent în zilele de 21 și 22 februarie 2019 la sediul clinicii din Cluj, pentru consultații. 

Gelu Cosma este unul dintre cei mai reputați kinetoterapeuți din România, Licențiat în Kinetoterapie, absolvent de Master in Kinetoterapie și Biomecanică din cadrul Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport din București, membru din 2014 în Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară/Alternativă din România, in prezent doctorand in cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport.

Cu o vasta experiență profesionala, acumulata in 19 ani de practică medicală, el coordoneaza clinica Kinetic Sport & Medicine, cea mai modernă clinică de recuperare medicală din România. Aceasta oferă o gamă complexă de servicii de recuperare medicală și refacere sportivă. Gelu Cosma este supersecializat in evaluarea aparatului locomotor, evaluare ce reprezinta primul pas in clinică inainte de orice recomandare de protocol de recuperare sau refacere.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 📲 0723.248.032.

Puteți citi un interviu despre Gelu Cosma, aici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
453 citiri

Leave a Reply