Totul e BonBon dacă intri în legătură cu acest magazin

BonBon Candy a ajuns în cei puțin peste 5 ani de la înființare un adevărat brand în materie de cadouri dulci. Perseverența celor doi, Laura și Radu Beligăr, munca în echipă alături de angajații lor, ideile ieșite din comun în materie de design și în ultima vreme cele legate de ambalaje au contribuit din plin la ascensiunea BonBon. Magazinul de pe strada Roosevelt nr. 3 îl știți cu siguranță, e foarte aproape de Piața Muzeului. Vitrina e îmbietoare, mereu aranjată cochet iar înăuntru e „farmacie”, toate sunt mereu la locul lor.

Azi am convenit să vorbim despre evenimentele private, o parte a afacerii dragă lor, pentru că, într-adevăr, ceea ce reușește să facă BonBon în materie de prezentare egalează cum nu se poate mai bine calitatea dulciurilor. Radu și spune, de altfel: “Ne propunem să fim mult mai mult decît un simplu magazin de dulciuri. Putem vorbi despre un concept store, pentru că lucrăm mînă în mînă cu clienții noștri, pe care îi consultăm, de ale căror sugestii și dorințe ținem mereu cont, programăm întîlniri face-to-face la sediul nostru, toate avînd drept scop satisfacerea tuturor nevoilor lor. Reușim, grație dotărilor pe care le avem, să creăm niște ambalaje originale, uneori cu elemente lucrate manual dar întotdeauna spectaculoase”

Că este vorba despre evenimente precum nunțile, botezurile sau alte momente importante din viață, cei de la BonBon te pot scoate din impas. Ei lucrează modern și eficient, folosind tehnologia actuală pentru a se promova și a găsi clienți din toate colțurile țării. Pe site poți să te consulți on-line cu un specialist și să îți găsești formula ideală de produs (ambalaj și conținut) care să îți fie pe plac. „Facem simulări la început, cu clientul, astfel încît să ajungem la cea mai bună formulă. După ce cădem de acord, pentru o comandă mai complexă timpul în care livrăm totul este de maximum o săptămînă. Ne străduim ca fiecare client nu doar să se simtă unic ci să fie tratat ca atare, să îi îndeplinim visul în materie de un produs de calitate ambalat ca la carte ”, spune Radu.

Pe cei de la BonBon îi găsiți pe site, facebook și instagram.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
440 citiri

Leave a Reply