Tricouri cu Simona Halep, ediție limitată. Află cum le poți cîștiga

Organizatorii Sports Festival oferă 20 de tricouri cu chipul Simonei Halep, o ediție limitată, deci cu atît mai prețioasă. 

După cum lesne puteți observa din fotografia de mai sus tricourile sunt Nike, firma cu care Simona Halep semna contractul exact acum un an, în februarie 2018. Evenimenul, despre care a scris la vremea respectivă toată presa din lume, s-a petrecut tot la Cluj. Atunci Simona Halep s-a antrenat în premieră în noul echipament la meciul de Fed Cup cu Canada.

Iar acum, tot la Cluj, Simona Halep va putea fi urmărită în 15 iunie, la BT Arena, jucînd alături de Marius Copil și în compania celebrilor Flavia Pennetta și Flavio Fognini într-o partidă de lux.

Iată anunțul organizatorilor:

“Singura șansă să o vezi pe Simona jucând în România în 2019, e la SportsFestival. Cum ar fi să câștigi un tricou în ediție limitată și să vii la meci îmbrăcat cu el?

Dă tag în comentarii unui prieten de-al tău care iubește tenisul. În 5 martie extragem random, din comentarii, 10 persoane care vor câștiga câte un tricou, plus prietenii lor. Condiția e să aveți amândoi bilete cumpărate la meciul Demo Tenis: Romania vs Italia

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
600 citiri

Leave a Reply