Zebra fără plastic

Într-un anunț și într-o prezentare originale cei de la Zebra Catering ne spun cum încearcă alături de clienții restaurantului să salveze un mic colțișor de natură. 

Găsiți aici aici felul…delicat în care se face această informare în legătură cu renunțarea la tacîmurile de plastic, atît de prietenoasă încît suntem siguri că foarte mulți dintre clienți vor înțelege că acest pas poate fi făcut împreună.

Lucrurile au pornit la Zebra cu o serie de măsuri pe această linie și vor continua cu altele, după cum puteți citi mai jos:

“La Zebra, primul pas a fost să schimbăm pungile de plastic cu unele bio-degradabile. Al doilea e să nu mai includem tacâmurile de plastic în pachetele cu mâncare. Vom continua să le oferim la cerere, dar ne vom bucura de fiecare dată când clienţii ne vor spune că nu au nevoie de ele. Tot mai mulţi faceţi asta, vă mulţumim! În scurt timp vom schimba şi ambalajele cu unele mai prietenoase cu mediul, şi vom renunţa, pas cu pas, la tot ce înseamnă plastic în pachetele Zebra şi în general la tot ce face rău colţişorului nostru de planetă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
419 citiri

Leave a Reply