Feel the love, by Colorama

De 20 de ani prezentă în Cluj, Colorama a avut de-a lungul anilor multe inițiative comunitare sprijinind artiști, sportivi și activități culturale. De data aceasta compania își oferă sprijinul în oferirea unei vieți mai bune pentru căței. 

Astfel, cumpărînd produsele  “Feel the love” Colorama oferă 25% din încasări către Asociaţia Ray Animal Rescue.

Asociaţia Ray Animal Rescue salvează câini abandonaţi sau maltrataţi din judeţul Cluj şi împrejurimi, îi tratează, îi sterilizează şi îi dă spre adopţie, în condiţii sigure şi legale. În acelaşi timp, Asociaţia face campanii de informare şi educare a populaţiei din mediul urban şi rural, pentru a reduce numărul de animale abandonate, agresate sau ţinute în condiţii îngrozitoare. Ray colaborează cu fundaţii din Marea Britanie, care susţin Asociaţia facilitând procesul de adopţie şi integrare a animalelor salvate.

Intrînd pe site-ul Coloramei vei găsi punctată, pe bara de meniu, această inițiativă demnă de luat în seamă. Cumpărînd aceste produse poți oferi și tu o viață mai bună cățeilor.

* Opţiunea Super Love – poate fi activată doar pentru câteva produse din seria “Feel the Love” (semn de carte, calendar de buzunar, ilustrată) şi reprezintă o donaţie de 10 lei (pe lângă cei 25% cotă din produse) pentru Asociaţia Ray.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
905 citiri

Leave a Reply