Florin Mergea, înconjurat doar de canadieni

Florin Mergea
Foto: Neal Trousdale

Sub semnul Canadei se desfășoară totul în această săptămînă pentru Florin Mergea. Paricipă la challengerul Drummondville (Canada), are un partener canadian și a trecut în primul tur după ce a învins un cuplu…canadian. 

Florin Mergea și Frank Dancevic au trecut cu 7-6, 7-5 de canadienii Justin Boulais si Joshua Peck ajungînd astfel în sferturile de finală ale acestui turneu.

Pentru Florin Mergea această victorie înseamnă mult, mai ales că ea a fost coroborată cu turneul bun făcut de român în Italia (ce a coincis cu reintrarea sa în drumul spre topul mondial al probei de dublu).

Alături de Dancevic, jucător matur, Florin Mergea are toate șansele să ne producă noi bucurii în circuit și să pună punct după punct în clasament, lucruri care să îi permită să joace din nou la cele mai mari turnee din lume.

Florin Mergea a cîștigat 7 turnee ATP, a fost finalist în Turneul Campionilor și a cucerit medalia de argint la Jocurile Olimpice alături de Horia Tecău. De asemenea, Mergea a mai jucat în alte 8 finale. În 2017 a cîștigat titlul la Barcelona.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
468 citiri

Leave a Reply