La Colorama: arhivare electronică a documentelor, un serviciu de confidențialitate totală

Colorama oferă acest serviciu, potrivit mai ales companiilor, acela de scanare și arhivare electronică a documentelor care pînă acum erau stocate pe suport de hîrtie. 

Confidențialitatea totală a datelor scanate este garantată, prin contract ferm iar în ceea ce privește calitatea există garanția echipamentelor cu care se lucrează. Se pot scana și arhiva de la hărți, planșe inginerești sau desene și pînă la ziare, reviste, fotografii vechi.

Arhivarea documentelor scanate se face în diferite tipuri de fişiere: PDF, JPEG, TIFF, PNG, DOC. Salvarea documentelor pe: CD, DVD, memory stick, alte medii de stocare electronică. Reproducem fişierele scanate cu ajutorul printurilor în format A4-A0+, color sau alb-negru. Asigurăm mărire sau micşorare pentru documente scanate.

Iată și o listă a celor ce pot fi scanate:

Scanare color şi alb-negru, rezoluţie maximă: 600dpi, dimensiune maximă: A0+:

– scanare hărţi;

– scanare planse inginereşti, schiţe, planuri;

– scanare desene;

– scanare planse ozalid.

– scanare imagini;

– scanare reviste, ziare;

– scanare fotografii vechi;

– scanare tablouri.

– scanare documente diverse –  scanare dosare clienţi şi furnizori;

– scanare facturi, chitanţe şi documente contabile;

– scanare documente birouri de avocatură;

– scanare fişe medicale şi buletine de analize, documente personal, documente resurse umane, fişe de pontaj, cărţi de muncă şi fişe de instructaj, scanare poliţe de asigurare, scanare chestionare, teste, rezultate examene, fişe de instruire, scanare registre, dosare, cărţi etc..

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
415 citiri

Leave a Reply