Mai bine mai târziu decât niciodată…(o cronică de Silviu Cristea)

…ăia buni…

Vă scriu acum cronica de la mișcarea baschetbalistică de sâmbata trecuta. Îmi fac mea culpa din cauza programului încărcat din această săptamană.

Nu e foarte mult de spus despre jocul nostru, pentru că am fost mai degrabă cu gândul la masa de după mișcare, dar ideea e să facem sport și să ne simțim bine. Victoria negrilor a fost o clasică manita, adică un 5-0 destul de clar. Ovidiu Blag a aliniat următoarele formații: Pentru albi au jucat Mădălin Negoiță, Chertes, Tebu, Oli și subsemnatul, în timp ce în formația negrilor au fost Lăpușan, c8ilu David, Blag, Rus și Simu.

De menționat că David a fost în formă maximă sâmbătă și ne-a bagat mingea-n ațe din toate pozițiile, fapt pentru care a câștigat și titlul de MVP, primind o superbă cupă sub formă de fluturaș de badminton.

A urmat apoi dezbaterea de la cafea, retrospectiva etapei, clasicul pariu pe ”U”, care a fost câștigat de Mădălin, iar eu am tras bățul scurt cum se spune și am fost desemnat să scriu cronica… Vorba multă, sărăcia omului, așa că lăsăm vorbele pentru jocul de sâmbăta, pentru că acolo trebuie vorbit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
587 citiri

Leave a Reply