Northfinder este partener oficial la Audi FIS SKI World Cup Špindlerův Mlýn 2019

Špindlerův Mlýn va fi gazda Cupei Mondiale de Schi Alpin în acest week-end (8-9 martie). De 15 ani încoace stațiunea montană din Cehia organizează perfect această întîlnire cu vedetele schiului alpin feminin, de la Janica Kostelic și Anja Paerson în 2005 pînă la superstarul american Lindsey Vonn sau la campioana olimpică din Germania, Viktoria Rebensburg. 

Adrian Cosma, country managerul pe România al companiei Northfinder, ne-a anunțat că va fi acolo și că acest lucru este un motiv de mîndrie pentru el și mai ales pentru firma pe care o reprezintă. Northfinder va avea calitatea de partener oficial local.

Cupa Mondială din Cehia are ca sposori firme cunoscute precum Audi sau Longines iar ca partener oficial general local pe Strabag.

Stațiunea gazdă este considerată un fel de Aspen al Cehiei, foarte vizitată de turiști, situată în Boemia, aproape de granița de sud a Poloniei, cea mai mare altitudine fiind situată la 1300 de metri.

Stațiunea este faimoasă și pentru că aici a început să scrie Franz Kafka celebrul său roman Castelul,  în 1922. Romanul a fost publicat postum, în 1926, el nefiind terminat de către autor, cel ce a decedat în 1924.

Programul va cuprinde în data de 8 martie proba de slalom uriaș iar în 9 martie cea de slalom.

Vedetele incontestabile ale schiului alpin feminin sunt Mikaela Shiffrin (SUA), Petra Vlahova (Slovacia), Wendy Holender (Elveția), Nicole Schmidhofer (Austria), Ragnhild Mowinnckel (Norvegia),  Federica Brignone (Italia), Frida Hansdotter (Suedia) sau Viktoria Rebensburg (Germania).

Favorita celor de la Northfiner (companie slovacă) este, cu siguranță, Petra Vlahova.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
448 citiri

Leave a Reply