Simona Halep și Monica Niculescu vor fi adversare în optimile de dublu de la Miami

Atît Simona Halep cît și Monica Niculescu au reușit calificări spectaculoase alături de partenerele lor în proba de dublu a turenului de la Miami și sorții au hotărît ca să joace una contra celeilalte pentru o calificare în sferturi. 

Astfel, Monica Niculescu și Abigail Spears (SUA) au trecut de două foarte experimentate dubliste, locurile 29 și 22 mondial, Anna-Lena Grönefeld (Germania) și Lucie Hradecka (Cehia) 6-3, 7-5. Monica Niculescu a făcut un adevărat tur de forță la Miami, cu 5 meciuri de simplu disputate (2 în calificări și 3 pe tablou).

Poate surpriza ediției au furnizat-o Julia Görges (Germania) și Simona Halep , care le-au învins pe unele dintre cele mai bune jucătoare din lume la dublu, ocupante ale locului trei mondial,  Timea Babos (Ungaria) și Kristina Mladenovic (Franţa), scor 4-6, 6-1, [10-6]. Simona Halep și Gorges joacă doar ocazional dublu, românca fiind clasată 406 în această probă iar nemțoaica dincolo de locul 200. Și totuși au reușit un meci de senzație și o calificare foarte frumoasă.

Cele două dubluri cu românce în componență se vor duela pentru un loc în sferturile de finală ale acestui turneu, turneu la care participă încă o româncă, Raluca Olaru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
377 citiri

Leave a Reply