U BT: Joc solid la Craiova, dorință de victorie pentru meciul din cupă

Sursa foto: Manases Sandor www.u-bt.ro

Baschetbaliștii de la U Banca Transilvania au cîștigat cu 95-69 meciul cu SCM U Craiova din etapa a șaptea a Grupei Roșii, faza a doua din cadrul Ligii Naționale. 

Prin această victorie echipa antrenată de Mihai Silvășan primește o infuzie importantă de optimism înaintea meciului din Cupa României ce se va juca miercuri, de la ora 20.00, pe terenul celor de la BCM U Pitești.

Nandor Kuti (foto) a fost principalul marcator al clujenilor în partida de la Craiova, autor a 16 puncte.

Acum echipa clujeană a egalat la puncte liderul CSU Sibiu iar suporterii clujeni așteaptă restanța dintre Pitești și Sibiu (pe 27 martie) pentru a vedea dacă rezultatul acelui meci ar putea favoriza echipa U BT.

Antrenorul Mihai Silvășan a punctat (declarație preluată de pe site-ul oficial al echipei):

”Un meci foarte reușit pentru noi din toate punctele de vedere. Am avut intensitate în apărare și nu i-am lăsat sa-și facă jocul. În atac am avut o bună circulație a mingii și am găsit aruncări foarte bune. Îi felicit pe băieți pentru felul cum au înțeles că trebuie sa joace acest meci. De acum ne gândim la meciul de miercuri, care va fi diferț din toate punctele de vedere. Mergem la Pitești doar cu gândul la victorie.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
174 citiri

Leave a Reply