Ana Bogdan, victorie muncită la Bogota, în primul tur

Foto Neal Trousdale pentru OpenTenis

Ana Bogdan a reușit să se impună și la simplu, după ce reușise ieri să treacă de primul tur la dublu în turneul de 250.000 de dolari de la Bogota. 

Astfel, Ana Bogdan a trecut de primul tur învingînd-o pe Chloe Paquet, o franțuzoaică în vîrstă de 26 de ani, locul 217 mondial, scor 6-2, 6-7, 6-2, după mai bine de două ore și jumătate de joc. Un meci în care românca a dovedit putere fizică și mentală.

A fost un meci care părea ușor pentru Ana dar Paquet și-a revenit în setul secund pe care și l-a adjudecat în tie-break. Ana Bogdan a început ca din tun setul al treilea, în care a ajuns să conducă cu 5-0. Franțuzoaica a revenit din nou dar românca a reușit să închidă setul și meciul.

Ana Bogdan are nevoie de puncte ca de aer și a început să le adune, 30 pentru această victorie. În clasamentul live e pe 155 dar grație acestor prime puncte a acumulat un total de 402 cu care urcă pe 146. Un traseu cît mai lung la Bogota ar putea să o readucă pe Ana Bogdan acolo unde a fost mai mereu în ultimii ani, printre primele 100 de jucătoare ale lumii. Iar Bogota pare a fi cu noroc pentru talentata noastră jucătoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
496 citiri

Leave a Reply