Cronica unei înfrângeri anunțate (un text scris de Mihai Miclăuș)

Ce oameni! Să-ți taie mâna ca să-ți fure inelul! Asta a încercat Mișu Lăpușan, până să începem distracția. După ce că ei erau 4 shooteri și cu Tebu 10, care-i și întrece, voia să aibă și mai mulți jucători înalți în echipă. Că ce nu le-a intrat de la 3, au băgat pe pătrundere. Plus că la recuperare sau la capac Ciucă are un scăunel la el, se suie repede pe el si normal că sare mai sus decât oricine, cu excepția lui Lăpușan, care, chiar dacă e alb, iar azi a și jucat la albi, știe să sară.

În rest, noi, ca negrii pe plantație, am tras pentru Silviu să-i facem bloc ca să arunce de 3, cam singura schemă care ne-a ieșit din când in când. I-a mai ieșit și lui Chertes o pătrundere 1 la 1 cu Mădălin, ocazie cu care s-a dovedit că istoria lui David și Goliat e doar o legendă care nu se aplică in viața reală. Așa că, o jumătate de umăr a fost suficient ca să se vadă că mărimea contează.

În schimb, adevăratul David ne-a făcut de fiecare dată pe pătrunderi în viteză și, în sfârșit a aruncat cu stânga de pe stânga. Iar dacă nu pătrundea o băga de 3. Păcat ca MVP-ul nu mai scrie cronica, pentru că de săptămâni bune tot el e abonat la titlu.

Radu, ca Radu. Recuperări sub panou, coșuri pe pătrundere.

Eu și Rus am transpirat, am mai băgat-o și de 3, am făcut cât am putut în apărare, dar la final tot învinși am fost. Cu 4-1. Noroc că a plecat Ciucă să le facă mici și grătare copiilor de la Dumbrava, astfel că, în ultimul meci, am arătat că nu am stat degeaba pe teren. Iar scorul final, 4-2, cu un coș de 3 pe sirenă reușit de Chertes, sună, totuși, ceva mai bine.

Echipele nu contează…le-a făcut Blag din deplasare de la Piatra-Neamț, dar de câteva săptămâni cam dă rateuri.

În rest, buni și micii la 4Champions.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
476 citiri

Leave a Reply