Încă un nume mare la Sports Festival: Darren Cahill

Organizatorii Sports Festival reușesc, iată, să completeze lista numelor mari ce vor fi prezente în iulie la Cluj cu încă unul: Darren Cahill, cel care se află în continuare în relații foarte bune cu Simona Halep chiar dacă momentan nu o antrenează.   

Astfel, acesta va susține un masterclass specializat, în plus se va întâlni cu publicul în cadrul unei conferințe sportive și la meciul demonstrativ al Simonei Halep, Marius Copil împotriva cuplului Flavia Phennetta si Fabio Fognini.

Să antrenezi sportivi de performanță este o provocare imensă, mai ales atunci când întâlnești personalități puternice și extrem de diferite. Cum îți adaptezi strategia sau ce tactici folosești pentru a oferi încrederea necesară sportivilor pentru a performa? Despre toate astea și despre alte câteva, va vorbi  Darren Cahill, pe 15 iunie, la masterclassul The Art of Coaching.

SPORTS FESTIVAL are loc la Cluj Napoca între 13-16 iunie și este evenimentul care își propune să aducă la un loc tot ce ține de sportul românesc: fani, sportivi amatori, sportivi profesioniști pentru patru zile de competiții și evenimente de nivel mondial care acoperă tot spectrul sportului.

SPORTS FESTIVAL aduce la Cluj-Napoca nume mari ale tenisului mondial alături de cel mai îndrăgit sportiv al României, Simona Halep, Marius Copil, Flavia Pennetta și Fabio Fognini. Întâlnirea dintre echipa României și echipa Italiei va avea loc în 15 iunie, în cadrul ediției a 2-a a festivalului și per total, în terenul BT arena vor fi 39 titluri ATP sau WTA, din care 3 turnee de GrandSlam și peste 55 milioane $ încasări din premii.

Confruntarea dintre echipa României și echipa Italiei cuprinde 3 meciuri și anume:
simplu feminin: Simona Halep vs. Flavia Pennetta
simplu masculin: Marius Copil vs. Fabio Fognini
dublu mix:Simona Halep, Marius Copil vs. Flavia Pennetta, Fabio Fognini

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
164 citiri

Leave a Reply