Meci de gală în 12 iulie, U Cluj-PAOK Salonic

PAOK este vedeta incontestabilă a fotbalului grecesc, o echipă care a terminat neînvinsă campionatul și care a cucerit titlul la 43 de ani distanță de la ultima astfel de reușită. Și dacă adăugăm la asta faptul că este antrenată de către Răzvan Lucescu, avem în față dimensiunea acestor performanțe și a simpatiei de care se bucură acestă formație în România, și desigur la Cluj. 

În anul Centenarului, Universitatea Cluj a reușit să aducă astfel în fața suporterilor o echipă care are aceleași culori precum U iar acest lucru e un supliment pentru atractivitatea partidei de pe 12 iulie.

 Meciul spectacol va avea loc în 12 iulie pe Cluj Arena, iar cele două echipe vor sta pe teren 2 reprize a câte 60 de minute. Evenimentul va fi marcat de alte momente surpriză pentru fanii “Şepcilor Roşii”.

Bilete sunt disponibile pe www.entertix.ro. Primele 5.000 vor fi la prețuri reduse, early bird, iar costul lor variază între 20 și 75 de lei. Membrii FC Universitatea Cluj beneficiază și după epuizarea celor 5.000 de bilete de preţurile speciale early bird.

„Cu ajutorul partenerilor de la Sports Festival, vom avea parte de un adevărat show pe Cluj Arena. PAOK şi Răzvan Lucescu sunt campioni în Grecia, va fi un meci spectaculos. Îi aştept pe toţi suporterii FC Universitatea Cluj la stadion, în 12 iulie, să sărbătorim 100 de ani de “U” şi să ne bucurăm împreună de fotbal. Este un moment important în viaţa echipei, pe care îl vom celebra şi prin această partidă de gală. În doar trei ani, am reuşit să construim o organizaţie puternică, aşezată pe o fundaţie solidă pe care clubul se poate dezvolta. A fost esenţial, în proiectul nostru, ca în 2019 clujenii să aibă o echipă cu care se pot mândri! Sunt bucuros că am reuşit”, a declarat Radu Constantea, preşedintele FC Universitatea Cluj.

Este o onoare pentru Sports Festival să fie implicat în această sărbătoare și ne bucurăm să facilităm această partidă de gală. Universitatea înseamnă mult pentru comunitatea locală și ne dorim să aducem suporterilor emoția unui meci memorabil, la celebrarea celor 100 de ani de la înființare. declară Mirel Alexa, Director Executiv Sports Festival.

Centenarul Universităţii Cluj va fi marcat, pe tot parcursul anului 2019, printr-o serie de evenimente speciale dedicate aniversării clubului. Fondat în 1919, “U” l-a avut ca prim președinte pe academicianul dr. Iuliu Hațieganu, părintele fondator al clubului.

Partida aniversară dintre FC Universitatea Cluj şi PAOK Salonic este un eveniment marca SPORTS FESTIVAL.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
136 citiri

Leave a Reply