U BT și CSU Oradea sunt la egalitate după primele două meciuri ale semifinalei

Foto: Manases Sandor

U-Banca Transilvania a învins  CSM CSU Oradea cu  92-82 aseară și astfel a egalat situația în semifinală, scorul general fiind acum 1-1.

Partida de ieri era una foarte importantă în economia semifinalei, clujenii avînd nevoie imperioasă de ea pentru a putea aborda în continuare cu încredere meciurile care urmează. Acest lucru a fost rezumat de altfel de către antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan (citat de site-ul www.u-bt.ro):

„Cred că am avut o atitudine foarte bună, mental am fost puternici după înfrângerea de acum două zile. S-a văzut o dorință mare să nu ieșim din calculele semifinalei. Dacă am fi pierdut, ne-ar fi fost foarte greu să întoarcem seria. A fost un meci bun de-al nostru, însă a fost doar un meci. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să mergem la Oradea cu o dorință și o motivație foarte mare, pentru a reuși să câștigăm. Întotdeauna este o decizie grea când vine vorba pe cine să las în afara lotului. Alhaji nu a fost integrat în ritmul echipei la ultimele partide și am decis să jucăm o formulă mai înaltă, cu Tony Easley. După înfrângerea de duminică, am simțit că trebuie să jucăm mai rapid și asta ne-a ieșit. Kyndall a fost puțin obosit și dacă nu era Mohammed, am fi avut viața grea. Sunt fericit că a reușit să ne ajute, știam că este un jucător cu experiență, capabil să facă diferența”.

Următoarele meciuri vor avea loc la Oradea pe 18, respectiv 20 mai. În caz de egalitate și acolo, decisivul va avea loc la Cluj, în BT Arena.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
129 citiri

Leave a Reply