Colorama, în pas cu moda

În fiecare final de an, Roxer Grup îşi suprinde colaboratorii şi clienţii cu un pachet promoţional constituit din produse de tipar digital – calendar de perete şi agendă pentru anul următor.

Dacă pentru anul 2012, a dorit să prezinte o serie de monumente clujene (dar mai ales să atragă atenţia asupra lor), într-un mod orginal, pentru anul 2013, departamentul de producţie din cadrul Roxer – Colorama e la fel de îndrăzneţ şi original şi în ceea ce priveşte anul viitor.

Cu ajutorul designerului Florin Revnic, proiectul “Bandana 2013” a prins viaţă. Este vorba de un calendar şi de o agendă prin care Colorama ne ajută să fim în pas cu moda.

Cele 12 reprezentări fotografice care alcătuiesc calendarul (conceput şi el într-o formă inedită pentru a pune în evidenţă culorile şi desenul bandanelor) oferă o soluţie “la modă” individualizată pe fiecare lună. Nuanţele de culoare au fost alese pentru a marca dominanta cromatică a fiecărei luni calendaristice.

Agenda Bandana 2013 este un intrument obligatoriu pentru cei care vor să-şi organizeze activităţile până la cele mai mici detalii. Coperta pastrează decorul calendarului, modelul surprinzând prin culoare dar şi fineţea desenului – tipărit pe echipamente XEROX de ultimă generaţie.

Finisajele acestor două produse sunt realizate de o echipă specializată, modelul inedit al calendarului 2013 impunând implementarea unor soluţii ingenioase în ceea ce priveşte montajul pentru tipărire şi operaţiunile de tăiere.

Dacă vreţi să fiţi “în tendinţe” sau dacă pur şi simplu doriţi să oferiţi un cadou inedit şi util, nu ezitaţi! Accesaţi colorama.ro pentru ultimele noutăți şi pagina de facebook Colorama pentru comenzi!

PS. Pentru o foarte interesantă istorie a bandanei accesați acest link.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.969 citiri

Leave a Reply