Hănescu şi Ungur au câştigat ieri

Ambii tenismeni români prezenţi în ATP Challenger Tours Finals s-au impus ieri în primul meci pe care l-au disputat la Sao Paolo. Hănescu a jucat două tie-break-uri cu Aljaz Bedene, ambele câştigate cu scorul de 7-5. În al doilea set, slovacul a avut o mare şansă de a trimite meciul în decisiv, aste deşi Victor a avut 5-3 la un moment dat. S-a ajuns la 5-5, moment în care românul a irosit 3 mingi consecutive de break. În tie-break, slovacul a avut 4-1, dar n-a fost în stare să ţină de avantajul a două mini-break-uri pe care l-a avut chiar de la începutul ultimului joc al meciului.

Ceva mai târziu a fost programat meciul lui Adrian Ungur cu spaniolul Ruben Ramirez Hidalgo. Românul s-a impus în două ore cu scorul de 6/4, 4/6, 6/2 şi se află la egalitate în clasament cu Guido Pella, cel care a produs o mare surpriză învingându-l pe Thomaz Bellucci în 3 seturi. Însă înfrângerea brazilianului trebuie tratată diferit, deoarece e beneficiarul unui wild-card, iar punctele pe care le-ar primi în cazul victoriei în turneu nu l-ar ajuta foarte mult în clasament.

În grupa lui Hănescu, Paolo Lorenzi a trecut ceva mai uşor de Gastao Elias. Italianul îl va întâlni pe Victor astăzi, în jurul ore 21, în timp ce Ungur şi Pella vor juca în grupa verde undeva către miezul nopţii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
991 citiri

Leave a Reply