U Banca Transilvania, calificare în Final Four, după un meci dominat cap-coadă la Pitești

Roland Torok
Foto: Manases Sandor (www.u-bt.ro)

U BT a cîștigat de o manieră entuziasmantă returul din Cupa României cu BCMU Pitești și s-a calificat în Final-Four alături de Sibiu, Oradea și Dinamo. Se ia în calcul organizarea turneului final chiar la Cluj. 

Elevii lui Mihai Silvășan s-au impus la Pitești cu scorul de 86-66 avînd în Roland Torok un jucător în zi de grație, autor a 19 puncte. Torok a marcat 5 din cele 6 aruncări de trei puncte pe care le-a avut.

Dykes și Washburn l-au urmat îndeaproape, fiecare cu cîte 16 puncte. Foulland a marcat și el 12 puncte dar și un total de 7 recuperări. Dorsey s-a remarcat la capitolul pase decisive, 7 la număr. Pe teren au intrat inclusiv Mureșan și Vida, Silvășan rulînd astfel 11 din cei 12 jucători înscriși pe foaie.

Mihai Silvășan s-a arătat mulțumit de meci și de calificare:

“Un meci cu foarte mare presiune, cu câte probleme au fost la Cluj, presiunea a fost mare, se pare însă că mai mult a afectat echipa din Pitești. Mă bucur foarte mult, îi felicit încă o dată pe băieți, mergem mai departe. Cupa este unul dintre obiectivele noastre”.

Următorul meci al celor de la U BT se va desfășura sîmbătă, 23 martie, ora 18.00, pe teren propriu, în compania celor de la SCM Timișoara. Meciul contează pentru etapa cu numărul 8 din cadrul Grupei Roșii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
278 citiri

Leave a Reply