E important să spui prostii, ca să știe lumea la ce să se aștepte dacă te alege

Sigur că de aia e campanie electorală ca să auzi și multe prostii, nu asta e știrea. Dar azi mi-a fost dat să aud o perlă pe care e păcat să nu v-o spun și vouă…

Deci, unul, invitat să ne povestească el cum va face cînd va ajunge ceva într-un oraș de pe-aciliea, de pe lîngă Cluj-Napoca. Omul era din Turda, ce s-o mai ocolim, de fapt.

Și moderatorul îl întreabă de condițiile de cazare, o chestiune legată de cum va arăta turismul dacă tot e salina aia pe-acolo, și ăsta, candidatu, zice:

-Da, noi trebuie să le oferim turiștilor toate condițiile, de la cele mai precare la cele mai de lux!

No bine, succes, sper să te aleagă ăia, s-avem niște condiții precare, în sfîrșit, că ne lipseau…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)
2.424 citiri

2 comments to E important să spui prostii, ca să știe lumea la ce să se aștepte dacă te alege

  • Prietenul de la Klagenfurt

    Sa stii ca s-a exprimat relativ corect viitorul candidat folosind tandemul “conditii precare”. In Turda -pornim de fapt de la adjectivul MIZERABIL- atunci cand (de voie sau nevoie)trebuie sa tranversam orasul deoarece TOATE STRAZILE DIN TURDA SUNT MIZERABILE si cred ca la acest capitol acest oras este pe locul I din Romania !!!

  • prietenul de la Klagenfurt

    Ovidiu,
    Sa stii ca s-a exprimat relativ corect si ‘finut’viitorul candidat “de Turda” folosind termenul “conditii precare” . Spun asta convins fiind ca mai potrivit ar fi adjectivul daca esti pus in situatia de a traversa orasul, deoarece TOATE STRAZILE DIN TURDA SUNT MIZERABILE si bine-nteles politicienii isi vor face un titlu de glorie ca “vor reabilita” nu stiu cati km de strazi in conditiile in care acest lucru este o SARCINA DE SERVICIU permanenta a oricarei administratii !!!???

Leave a Reply