Era să zic că azi am fost erou. Seara, o poveste înduioșetoare m-a readus la realitate

Astăzi am fost autorul unui tur de forță. Cel puțin așa credeam eu. Pe un frig de crăpau pietrele (pentru luna mai, desigur), cred că erau 5 grade, cu un vînt care ne vîjîia în urechi, am comentat timp de 2 ore și jumătate un meci de tenis, la Winners Tennis Club. Vorbesc cu pluralul, pentru că alături de mine a mai înghețat cel puțin un om (deși dacă îi numărăm pe toți cameramanii ne ies și mai mulți), e vorba despre colegul de comentariu, Ionel Banu.

Cum s-a terminat meciul, am tulit-o spre Transilvania Look, unde am răspuns unei invitații lansate din timp de Ciprian Ardelean și Tudor Runcanu, la emisiunea Unu și Unu. Acolo a fost vorba tot despre tenis (au fost trei emisiuni consecutive în care am fost invitat în calitatea de director de comunicare al turneului futures de la Cluj). Am chiar schimbat niște mingi în platou, poate vreți să vă uitați, emisiunea e în această seară de la ora 23.15, pe Transilvania Live (deci nu pe look, cum credeam eu, ci pe live).

Cum s-a terminat emisiunea m-am întors la Winners, să văd cel de al doilea meci al lui Patrick Ciorcilă, cel din turul al doilea (în primul Patrick l-a bătut pe Ghilea și a luat primul său punct ATP, prilej de mare bucurie la terenuri…).

În sfîrșit, după vreo 10 ore, am ajuns acasă, pregătit să îmi iau Esberitoxul (medicamentul anti-răceală pe care mi l-a recomandat Marcel Țenter)…

Și în fața blocului am dat nas în nas, cum ar veni, cu ea.

Fetița în vîrstă de nici un an, în cărucior, afară, în timp ce bunica ei spăla treptele. Și o întreb pe bunică:

-Ce faceți, nu îi e frig fetei?

-Nu, stă așa de dimineață, azi am avut multă treabă…

Am urcat, am luat Esberitoxul și nu am mai spus nimănui că am avut o zi aglomerată. A, v-am spus vouă, dar asta ca să vedeți care a fost adevăratul erou al zilei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.178 citiri

Leave a Reply